Webdesign by Design KM - tvorba www stránek, webdesign, firemní identita (logo, vizitky) a reklamní grafika (letáky, plakáty)

Celostátní akce Naše pole, konané 21.-22.6.2012 v Nabočanech

V rámci projektu OP VK Vzdělání pro konkurenceschopnost s názvem PODPORA TRANSFERU INOVACÍ V ZEMĚDĚLSTVÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A OBLASTI BIOENERGIÍ DO PRAXE, reg. č. CZ 1.07/2.4.00/31.0026 se koordinátorské pracoviště zúčastnilo celostátního polního dne s názvem Naše pole, který byl pořádán vydavatelstvím Profi Press s.r.o.

V souladu s cílem projektu, kterým je mj. propojení organizací špičkového výzkumu s pracovišti aplikačního sektrou a veřejné správy, vytvoření odborného zázemí pro rozvoj lidských zdrojů a v neposlední řadě motivace mladých vědců a studentů praktickými ukázkami využití výsledků VaV v praxi jsme se v Nabočanech setkali se studenty středních škol, zemědělských universit, pracovníky šlechtitelských firem, výzkumných ústavů, ale hlavně s pracovníky z řad farmářské veřejnosti. I přes vydatný déšť před zahájením výstavy byla účast návštěvníků průměrná. Výhodou však byl vysoký podíl zemědělců, farmářů a agronomů.

Fotogalerie:

Celostátní akce Naše pole
Celostátní akce Naše pole
Celostátní akce Naše pole
Celostátní akce Naše pole
Celostátní akce Naše pole

« zpět na seznam aktualit